Poslomat

Zapošljavanje u eri društvenih mreža.

Zašto je objavljivanje oglasa za posao na Poslomatu besplatno?

Svrha našeg servisa je omogućiti što lakši dijalog između strana u procesu zapošljavanja i to potpuno besplatno. Jednostavno je, model u kojem vas servis za zapošljavanje tjera na popunjavanje raznih obrazaca samo da biste životopis imali u nekakvom kvazistandardnom formatu, i potom taj isti životopis preprodaje umjesto da ga učini što pristupačnijim, nije pretjerano pošten jednako kao što nije pošteno ni pretjerano naplaćivanje samih oglasa za posao.
Ocjena 5,00, 7 glas(ova). 
Bookmark and Share

Poslomat dobitnik zlatne nagrade Web::Strategije

Na danas otvorenoj konferenciji Web::Strategija 13 – “Kupac zvan čežnja”, Poslomat.hr je primio prestižnu zlatnu nagradu za najinovativniji domaći Web projekt.
Ocjena 5,00, 2 glas(ova). 
Bookmark and Share

Koristite Poslomat na Vašim stranicama

Poslomat odnedavno korisnicima omogućuje prikaz oglasa za posao na njihovim stranicama, uz potpunu kontrolu vrste oglasa koji će biti prikazani. Tako možete prikazati samo poslove za određenu lokaciju, kategoriju, poziciju, tag, tvrtku itd. Princip rada je vrlo sličan načinu na koji radi Google AdWords i slični servisi, i ne zahtjeva nikakvo posebno znanje programiranja ili HTMLa.
Ovaj sadržaj još nije ocijenjen. 
Bookmark and Share

Upute za posloprimce

Primarni cilj servisa Poslomat.hr je omogućiti što jednostavniju i izravniju komunikaciju poslodavaca i posloprimaca. U tu svrhu, evo kratkog tumačenja osnovnih alata i usluga koje su Vam dostupne ukoliko tražite novi posao, ili samo želite izraditi reprezentativan i ažuran profil za naše tržište rada.
Ocjena 5,00, 2 glas(ova). 
Bookmark and Share

Početak

Dobrodošli na Poslomat.hr, novi hrvatski Web servis za zapošljavanje. Svjesni smo da će se korisnici upitati "zar još jedan site na istu temu?", pa ćemo se u ovom uvodnom članku potruditi objasniti novosti koje Poslomat donosi i razloge zbog kojih biste ga poželjeli koristiti.
Tagovi: ,
Ovaj sadržaj još nije ocijenjen. 
Bookmark and Share