Poslomat

Zapošljavanje u eri društvenih mreža.

Poslomat dobitnik zlatne nagrade Web::Strategije

Na danas otvorenoj konferenciji Web::Strategija 13 – “Kupac zvan čežnja”, podijeljene su nagrade za najinovativnije domaće Web projekte. Stručni ocjenjivački odbor u sastavu Marina Đukanović (Kolektiva.net), Kata Barišić (Pokloni.Me) i Hrvoje Bujas (Crno jaje i GoHome) dodijelio je tri Zlatne nagrade to tvrtkama koje u svom Web poslovanju koriste najinventivnija i najkreativnija poslovna rješenja. 

Poslomat je dobitnik ovog prestižnog priznanja, uz kolege iz OneCroatia.info (projekt "Hrvatska na dlanu") i Serengeti d.o.o. (projekt "Chasebuzz.com").

“U vrijeme visoke razine nezaposlenosti Poslomat.hr je vrlo koristan projekat koji na izvrstan način spaja popularne društvene mreže i potrebu za što kvalitetnijom prezentacijom svih onih koji nude, traže ili mijenjaju posao. Projekt smo nagradili prvenstveno zbog inovativnosti te jednostavnosti korištenja koji omogućava izravnu komunikaciju poslodavaca i posloprimaca što često može biti presudan faktor pri zapošljavanju”, naglasila je Kata Barišić, članica ocjenjivačkog odbora.

Zahvaljujemo na nagradi i nadamo se da ćemo našim korisnicima pronaći što više kvalitetnih kandidata i radnih mjesta.
Ocjena 5,00, 2 glas(ova). 

Obavijesti me kada se pojavi novi komentar na ovaj post