Početak
 • Prijava

  Poslomat ne zahtjeva nepopularne postupke poput registracije, unosa životopisa i potrebe za ručnim unosom prijatelja i poslovnih kontakata.

  Početak rada
 • Facebook

  Ukoliko želite, možete se registrirati na tradicionalan način, no prijava putem Facebooka nudi uštedu vremena i omogućava automatsko učitavanje Vaše biografije i mreže kontakata. Zašto ponavljati iste postupke na svakom novom novom portalu na koji se prijavite?

  Facebook integracija
Kontrolna ploča
 • Prvi kontakt

  Kontrolna ploča je Vaš prvi kontakt sa servisima koje Poslomat nudi. Ovdje su objedinjene informacije o Vašim kontaktima, preporukama koje ste primili i poslali, te aktivnostima Vaših prijatelja i poslovnih partnera.

  Prvi kontakt
 • Automatizacija

  Podaci o Vašem životopisu i kontaktima su već uvezeni u Poslomat! Automatski ćemo prepoznati sve Vaše kontakte sa Facebook-a i LinkedIn-a i povezati Vas s prijateljima koji su se već registrirali.

  Automatizacija integracija
 • Brza objava posla

  Poslodavci na kontrolnoj ploči mogu jednostavno i brzo unijeti novi oglas za posao. Ukoliko ste do sada koristili samo usluge za posloprimce, ovdje možete promjeniti svoj status u ulogu poslodavca.

  Brza objava posla
Korisnički profil
 • Vaš identitet

  Profil je ono po čemu Vas prepoznaju na tržištu rada, i sadrži sve relevantne informacije o Vašem obrazovanju, radnom iskustvu i vještinama, uobličene u standarni format. Poslomat Vam omogućava da uređujete profil po volji, unosite poveznice na informacije o Vama na ostalim društvenim mrežama i određujete tko te informacije može vidjeti.

  Vaš identitet
 • Integracija

  Znamo da velika većina korisnika već ima ove informacije unesene u profile na velikim društvenim mrežama, i omogućavamo da uvezete ove podatke jednim klikom miša. Na Poslomatu nećete naći beskonačne i dosadne obrasce za unos podataka!

  Automatizacija
Traženje posla
 • U potrazi za poslom

  Bilo da koristite jednostavne ili napredne opcije za pretraživanje, samo pratite kategorije koje su Vam zanimljive, ili koristite agente za pretraživanje koji Vam u svakom trenutku mogu poslati ažurne informacije o novim poslovima, sve su Vam informacije na dohvat ruke.

  U potrazi za poslom
 • Vaša najbolja veza

  Zašto ne koristiti mogućnosti društvenog umrežavanja za pronalaženje prave veze za posao? Poslomat Vam daje pregledan uvid u tvrtke u kojima rade Vaši prijatelji i poznanici, kao i "prijatelji Vaših prijatelja" - ove Vam informacije mogu pružiti jedinstvenu prednost kod svakog natječaja.

  Vaša najbolja veza
Za poslodavce
 • Objava oglasa

  Poslomat omogućava brzo i jednostavno objavljivanje oglasa za posao i upravljanje pristiglim prijavama. Koristimo najnovije tehnologije kako bismo povećali preciznost i relevantnost informacija u oglasima. Ne koristimo trikove: objava posla je besplatna i uvijek će ostati takvom, bez obzira na broj i vrstu oglasa.

  Objava oglasa
 • Društvene mreže

  Unesite podatke o Vašim računima na Facebook-u, LinkedIn-u i Twitter-u (i to samo jednom!), i bit ćete u mogućnosti objaviti oglas na posao na ovim društvenim mrežama dok ga objavljujete na Poslomatu.

  Društvene mreže
 • Optimiziranost

  Poslomat je samo jedan segment Vaše oprisutnosti na Webu. Trudimo se da taj segment bude maksimalno iskorišten, te sve informacije koje objavite oblikujemo za što je moguće veću vidljivost na pretraživačkim servisima.

  Optimiziranost
 • Prilagodljivost

  Poslodavci mogu potpuno interaktivno prilagoditi i personalizirati izgled i funkcionalnost vlastitih "mini portala" na Poslomatu. Poslomat uključuje dodatnu funkcionalnost za Web stranice Vaše tvrtke, i pomaže da stvorite kompletan sustav za zapošljavanje.

  Prilagodljivost
 • Facebook

  Poslomat automatski stvara Facebook "tab" koji možete uključiti na Facebook stranicu Vaše tvrtke i osigurati uvijek ažurnu prezentaciju na najvećoj svjetskoj društvenoj mreži.

  Facebook

Tražite posao i želite stvoriti reprezentativan profil za predstavljanje na hrvatskom tržištu rada? Ili možda želite besplatno objaviti oglas za novo radno mjesto u Vašoj tvrtki? Na pravoj ste adresi. Poslomat je jedinstveni društveni servis za zapošljavanje, potpuno integriran s velikim svjetskim mrežama.